Cjenik usluga

 

headerthemecoachingclubIndividualni trening-podrazumijeva rad 1: 1 sa klijentom u trajanju 60-70 minuta.Trener osigurava individualno osmišljen program vezan uz Vaše ciljeve, praćenje i kontrolu tijekom vježbanja, testiranje i praćenje napretka, savjete vezene uz prehranu i suplementaciju ovisno o potrebama

Cijena-150- kn

Semi-privat trening-podrazumijeva rad u homogenim grupama 2-4 klijenata u izuzetno motivacijskoj i takmičarskoj atmosferi,idealan za ljude sa prethodnim iskustvom u vježbanju i bazično razvijenim radnim kapacitetom, efektivan kao i individualni trening ali sa manjim financijskim troškom

Cijena-100 kn

 

Trening sa profesionalnom sportašima

goran goranOsnovna zadaća prilikom rada sa sportašima je unapređivanje treniranosti i sportskih rezultata podizanjem sposobnosti i osobina koje su neophodne za uspješno obavljanje trenažnih i natjecateljskih aktivnosti. Uspješnost sportaša u konačnici određena je razinom i strukturom velikog broja sposobnosti, znanja i osobina. Uloga kondicijskog trenera je iste analizirati a potom odgovarajućim postupcima i metodama unaprijediti i usavršiti.

Posebno bitne informacije za kondicijskog trenera donosi faktorska struktura sportske discipline koja govori o hijerarhiji motoričkih i funkcionalnih sposobnosti te morfoloških karakteristika za uspjeh u pojedinom sportu. Velik broj natjecanja, brojna putovanja, smanjeno vrijeme oporavka, sve veća konkurencija neki su od razloga zašto u suvremenom sportu opstaju samo fizički najspremniji sportaši.

Zbog nemogućnosti individualnog pristupa rada u klubu mnogi sportaši nikad ne ispolje svoje potencijale. Razlozi su objektivni, velik broj igrača, nedostatak vremena i adekvatne opreme, nedostatak profesionalaca za fizičku pripremu te financijska nemotiviranost vrhunskih stručnjaka za rad u klubovima. Upravo zbog spomenutih problema se javila potreba sportaša za angažiranjem privatnog kondicijskog trenera koji su koncentrirani na to da trening prilagode njihovim osobitostima.

Cijena-200 kn

 

Goran Sajko YouTube channel

Youtube-128

Indeks tjelesne mase (engl. Body Mass Index, BMI)

Visina

Težina


259a certified-logo-HQ

AKOPA d.o.o. za savjetovanje i usluge, Lanište 5d, Zagreb, Hrvatska , OIB: 64586593155, IBAN: HR2523600001101684501
Upisan u Trgovački sud u Zagrebu, temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cjelosti.
Uprava: Goran Sajko, direktor  
 
mob: +385 (91) 531 88 48
email:  goran.sajko@akopa.hr, sajkogoran@gmail.com
 
© 2015. Akopa d.o.o., sva prava pridržana.
 
Izrada:
lavstudio